Évadzáró HH találkozó Nagykanizsa


2012 június. 10.

 

 

 

 

2012.06.10-én került sor a Nagykanizsa melletti Ferences Ifjúsági Tanyán a Nagykanizsai Házas Hétvége közösség évzáró eseményére, mely egyben számunkra – friss hétvégéseknek – a 3. HÍD összejövetele is volt. Izgalommal vártuk ezt a hétvégét, mert végre 3 gyermekünk „élőben” is láthatta hova tűnik el anya és apa, s mi az az élmény melyről annyit mesélnek. Nagy öröm, hogy ott voltak, mert a házas hétvége számunkra Róluk is szól. Sőt! Azon túl, hogy boldogságot szeretnénk adni egymásnak feladatunknak érezzük, hogy egy olyan családmodellt is mutassunk, mely őket is segíti majd saját életükben/házasságukban.


A helyszín a zalai dombok közé ékelődő nyugalom, egy paradicsom, tele kiváló gondolatokkal az intézőtől, a HH vezetőkön (Kreznanics Gyula és Babu) át a piarista atyáig. Nehezen megközelíthető, hogy aztán igazi érték lehessen. Nem mindennapi, mint a meghívott családok sem. Miközben a nap témájáról a KÜLÖNBŐZŐSÉGEINKRŐL és az ELFOGADÁSRÓL elmélkedtünk azon tűnődtünk, hogy mennyire tipikusak, közösek és mindennapiak a sajátunknak gondolt problémák. A közösen elfogyasztott ebéden, a kürtöskalács sütésen, a közös célon és kimondott közös problémákon át, lassan, de biztosan összekovácsolódunk mi Házas Hétvégések.

A 28 házaspár (összesen 61 felnőtt és 41 gyermek) egy szép, tartalmas napot töltött együtt. Testi, lelki és szellemi táplálékkal feltöltődve, felüdülve kezdhetjük a nyarat.

 

                                                                                         Csamangó Anti és Bea és  Czémán Miklós és Adrienn