laser pointershigh powered lasergreen laserblue laser pointerviridian laserlaser pointer for catslaser pointer penmost powerful laserlaser pointer penlaser pointersgreen laserviridian lasermost powerful laserhigh powered laserblue laser pointerlaser pointer for catslaser pointer penlaser pointersgreen laserviridian laserlaser pointer penhigh powered laserblue laser pointerlazer pointerhigh powered laser pointerdiode laser
Egyházi hozzájárulás

Hirdetjük a kedves híveknek, hogy a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia iránymutatása az egyházi hozzájárulással kapcsolatban, az éves nettó jövedelem 1 százaléka kereső személyenként. Mivel sok családnak ez nagy anyagi megterhelést jelentene, ezért Egyházközségünk képviselőtestületének döntése alapján, idei évtől az egyházi hozzájárulás összege egy főre 6000 Ft lesz, ami havi 500 Ft támogatást jelent plébániánk és templomaink működéséhez, fenntartásához.

Az egyházi hozzájárulást befizethetik személyesen a plébániahivatalban, vagy átutalással az alábbi bankszámlaszámokra. (Átutaláskor kérjük a megjegyzésben feltüntetni a nevet és a lakcímet!)

OTP:

Nagykanizsai Jézus Szíve Plébánia:

11749015-20004082

CIB:

Nagykanizsai Jézus Szíve Plébánia:

10700275-71611088-51100005

 

Adományaikat Isten fizzesse meg!